forum.cviky.info Fórum nejen o cvièenÃ.
Zobrazit pøedchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
Effelein Založen: 14.1.2007 Pøíspìvky: 23 Bydlištì: Praha
Zaslal: èt kvìten 16, 2013 7:39 am Pøedmìt: Výraznì vystupujÃcà žÃly
Ahoj Rotore, potøebuju osvìtlit.
Asi dva mìsÃce cvièÃm 3× týdnì ve fitku. Zaèla jsem, jak jinak, po dlouhé pauze jakéhokoli kamarádstvà se sportem a mmj. zjistila, jak moc mi chybìl.
Kámen úrazu tkvà v tom, že i když pracuju relativnì s nÃzkýma váhama, krom svalù se rýsujà také žÃly. Ty mi byly pøi mé konstituci vždycky nìjak vidìt, ale teï je to docela nehezké. Na rukou, ale také na nohou. Chápu správnì, že se tìlo potøebuje logicky zásobovat vìtÅ¡Ãm množstvÃm kyslÃku, když rostou svaly. Pak jsem vidìla jeden plakát propagujÃcà nìjaké ty fit-doplnky, na nìmž se zuøivì usmÃval nìjaký vytrénovaný mistr posetý žilama:) tak to byl moment, kdy jsem se vážnì zamyslela nad jogou:) nemùže to ale být tøeba problém s obìhem? co myslÃÅ¡? dÃk za rady. Eva
rotor Site Admin Založen: 6.6.2006 Pøíspìvky: 276 Bydlištì: Jáchymov
Zaslal: po kvìten 20, 2013 1:03 pm Pøedmìt:
Žilnatost je daná z nejvìtšà èásti geneticky, dalšà ovlivnìnà je vrstvou podkožnÃho tuku a tøetà typem stravovánÃ. ÈÃm vÃce sacharidù ve stravì, tÃm vÃce jdou vidìt. V neposlednà øadì je ovlivnìna typem tréninku - u vysokých poètù opakovánà a sérià se žilnatost opìt zvýrazòuje.
Nemùžete odesílat nové téma do tohoto fóra.Nemùžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemùžete upravovat své pøíspìvky v tomto fóru.Nemùžete mazat své pøíspìvky v tomto fóru.Nemùžete hlasovat v tomto fóru.