Zaslal: čt květen 16, 2013 7:39 am Předmět: Výrazně vystupující žíly
Ahoj Rotore, potřebuju osvětlit.
Asi dva měsíce cvičím 3× týdně ve fitku. Začla jsem, jak jinak, po dlouhé pauze jakéhokoli kamarádství se sportem a mmj. zjistila, jak moc mi chyběl.
Kámen úrazu tkví v tom, že i když pracuju relativně s nízkýma váhama, krom svalů se rýsují také žíly. Ty mi byly při mé konstituci vždycky nějak vidět, ale teď je to docela nehezké. Na rukou, ale také na nohou. Chápu správně, že se tělo potřebuje logicky zásobovat větším množstvím kyslíku, když rostou svaly. Pak jsem viděla jeden plakát propagující nějaké ty fit-doplnky, na němž se zuřivě usmíval nějaký vytrénovaný mistr posetý žilama:) tak to byl moment, kdy jsem se vážně zamyslela nad jogou:) nemůže to ale být třeba problém s oběhem? co myslíš? dík za rady. Eva
Žilnatost je daná z největší části geneticky, další ovlivnění je vrstvou podkožního tuku a třetí typem stravování. Čím více sacharidů ve stravě, tím více jdou vidět. V neposlední řadě je ovlivněna typem tréninku - u vysokých počtů opakování a sérií se žilnatost opět zvýrazňuje.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra. Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru. Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru. Nemůžete hlasovat v tomto fóru.