forum.cviky.info FĂłrum nejen o cvièenĂ.
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma
Autor
Zpráva
corniis Založen: 9.12.2011 Příspěvky: 1
Zaslal: pá prosinec 09, 2011 12:22 am Předmět: Pupek
Ahojte.
Mìl bych menšà dotaz, protoĹľe si sám asi nevĂm rady.
Jedenáct let jsem hrál volejbal, jako dìcko jsem dìlal gymnastiku, jezdil na kole, tanèil, blbnul a tak dále. V sedmnácti jsem vypadal takhle - [url]http://img847.imageshack.us/img847/4954/beznzvu1az.jpg[/url].
Prakticky nikdy jsem neposiloval, nevĂm co je to poøádnĂ˝ stretching, protoĹľe jsem vlastnì jenom poøád skákal do výšky za balonem, nièil si kolena a ostatnĂ klouby a tak dále. BohuĹľel ke konci školy pøibĂ˝valo rĂąznĂ˝ch situacĂ, kterĂ© mì nakonec donutily seknout se sportem, hlavnì taky kvĂąli slabĂ˝ch kostĂ, neustálĂ˝ch vymknutĂ˝ch kotnĂkĂą, aj. Dneska mi je 20. PsychickĂ© problĂ©my a hlavnì pak neustálĂ© sezenĂ v práci od nevidĂm do nevidĂm ze mì udìlaly tohle - [url]http://img685.imageshack.us/img685/6636/beznzvu2c.jpg[/url] a rád bych to zmìnil zas zpìt.
BohuĹľel si vĂąbec nevĂm rady, na volejbal nenà èas ani chuÂť, obèas se to snaĹľĂm kompenzovat plavánĂm, coĹľ mì hodnì bavĂ, v poslednĂm tĂ˝dnu jsem se zas vrhnul na tanèenĂ, kdy prakticky tøi hodiny v kuse - dennì - poskakuju, protahuju se, hĂ˝bu celĂ˝m tìlem, opakovanì dìlám zkracovaèky, ale tak nìjak nepoznávám rozdĂl.
Asi to bude prvnì tukem, co se mi tam, sviòák, usadil, a proto bych potøeboval poradit. Co se týèe jĂdelnĂèku, v tom jsem taky solidnì pozadu. Posilovny mì neberou a nikdy nebraly, spĂše dávám pøednost pøirozenĂ©mu pohybu, hlavnì tomu tanci a plavánĂ, kdy nemusĂm dìlat poøád jednu vìc dokola.
Budu rád za jakékoli rady.
Moc dĂky pøedem!
rotor Site Admin Založen: 6.6.2006 Příspěvky: 276 Bydliště: Jáchymov
Zaslal: po prosinec 12, 2011 6:26 pm Předmět:
Probìhni si fĂłrum, topiky okolo hubnutĂ. Bez Ăşpravy stravy to nepĂąjde. Na konkrĂ©tnĂ dotazy je pak moĹľnĂ© konkrĂ©tnì odppovìdìt.
Nemůžete odesílat nové téma do tohoto fóra.Nemůžete odpovídat na témata v tomto fóru.Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru.Nemůžete hlasovat v tomto fóru.