Obsah fóra forum.cviky.info forum.cviky.info
Fórum nejen o cvièení.

FAQFAQ   HledatHledat   Seznam uživatelůSeznam uživatelů   Uživatelské skupinyUživatelské skupiny   RegistraceRegistrace 
 ProfilProfil   Soukromé zprávySoukromé zprávy   PřihlášeníPřihlášení 

Pupek

Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.cviky.info -> Bøicho, pas
Zobrazit předchozí téma :: Zobrazit následující téma  
Autor Zpráva
corniis

PříspěvekZaslal: pá prosinec 09, 2011 12:22 am    Předmět: Pupek Citovat

Ahojte.

Mìl bych menší dotaz, protože si sám asi nevím rady.
Jedenáct let jsem hrál volejbal, jako dìcko jsem dìlal gymnastiku, jezdil na kole, tanèil, blbnul a tak dále. V sedmnácti jsem vypadal takhle - [url]http://img847.imageshack.us/img847/4954/beznzvu1az.jpg[/url].

Prakticky nikdy jsem neposiloval, nevím co je to poøádný stretching, protože jsem vlastnì jenom poøád skákal do výšky za balonem, nièil si kolena a ostatní klouby a tak dále. Bohužel ke konci školy pøibývalo rùzných situací, které mì nakonec donutily seknout se sportem, hlavnì taky kvùli slabých kostí, neustálých vymknutých kotníkù, aj. Dneska mi je 20. Psychické problémy a hlavnì pak neustálé sezení v práci od nevidím do nevidím ze mì udìlaly tohle - [url]http://img685.imageshack.us/img685/6636/beznzvu2c.jpg[/url] a rád bych to zmìnil zas zpìt.
Bohužel si vùbec nevím rady, na volejbal není èas ani chu, obèas se to snažím kompenzovat plaváním, což mì hodnì baví, v posledním týdnu jsem se zas vrhnul na tanèení, kdy prakticky tøi hodiny v kuse - dennì - poskakuju, protahuju se, hýbu celým tìlem, opakovanì dìlám zkracovaèky, ale tak nìjak nepoznávám rozdíl.

Asi to bude prvnì tukem, co se mi tam, sviòák, usadil, a proto bych potøeboval poradit. Co se týèe jídelníèku, v tom jsem taky solidnì pozadu. Posilovny mì neberou a nikdy nebraly, spíše dávám pøednost pøirozenému pohybu, hlavnì tomu tanci a plavání, kdy nemusím dìlat poøád jednu vìc dokola.

Budu rád za jakékoli rady.

Moc díky pøedem!
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu
rotor
Site Admin

PříspěvekZaslal: po prosinec 12, 2011 6:26 pm    Předmět: Citovat

Probìhni si fórum, topiky okolo hubnutí. Bez úpravy stravy to nepùjde. Na konkrétní dotazy je pak možné konkrétnì odppovìdìt.
Zobrazit informace o autorovi Odeslat soukromou zprávu Zobrazit autorovy WWW stránky
Zobrazit příspěvky z předchozích:   
Přidat nové téma   Zaslat odpověď    Obsah fóra forum.cviky.info -> Bøicho, pas Časy uváděny v GMT + 2 hodiny
Strana 1 z 1

Přejdi na: